Algab kandideerimine Suhtekorralduse Auhinnale

EPRA kuulutab välja Suhtekorralduse Auhind 2017 konkursi, et tunnustada 2017. aasta Eesti suhtekorralduse parimaid projekte ja kampaaniaid. Konkursi tähtaeg on 22. veebruar, parimate tööde esitlus toimub 13. märtsil kell 16–19 Hotell Palace Mühlbergi saalis ning võitjad selguvad Passwordi galaõhtul 28. märtsil.

Tutvu Suhtekorralduse Auhind 2017 konkursi statuudiga

_DF_2251

Suhtekorralduse Auhind 2016 võitjad Kuldmunal – vaata fotogaleriid | Foto: Martin Dremljuga

“Möödunud aasta oli kirev ja täis ootamatusi, millest paljud olid seotud kommunikatsiooniga. Meie eriala on muutunud ja jätkuvas muutumises, edukad saavad olla vaid need tegijad, kes sellega kaasa liiguvad,” ütles EPRA president Aive Hiiepuu.

Eesti Suhtekorraldajate Liidu eesmärgiks on leida üles parimad, analüüsida nende töid ja pakkuda seeläbi nii tunnustust tegijatele kui ka unikaalset õppematerjali kolleegidele ja tudengitele.

Suhtekorralduse Auhinna konkurssi on korraldatud millenniumivahetusest peale. Kõige esimese konkursi aastal 2000 võitis Eesti Geenivaramu projekt; eelmisel aastal tuli võitjaks „Tallinna peatänava“ projekt, kus kommunikatsioonijuhtimine oli arhitektuurikonkursi korraldamisse kaasatud alates esimestest ettevalmistustest ning tulemuseks oli avalikkuse toetus, inspiratsioonipuhang ja nõudlus kaasaegsete linnaruumilahenduste järele.

Suhtekorralduse auhinna konkursile saab esitada töid era, avaliku, kolmanda sektori ja sisekommunikatsiooni kategooriates. Konkursist osavõtt on tasuta.

Tutvu konkursi statuudiga ja saada oma eelmise aasta parimad projektid Suhtekorralduse Auhind 2017 konkursile hiljemalt 22. veebruaril. Konkursitöid ootame e-posti aadressile epra@epra.ee.

Lisainfo: Krista Must, tel 5156364

About the Author

You may also like these