Eestlasi pärjati ülebaltilisel kommunikatsioonikonkursil kolme auhinnaga

Riias jagati 2. märtsil Balti riikide parimatele kommunikatsioonitöödele auhindu. Eesti agentuurid tõid mainekalt Baltic Communication Awards 2018 konkursilt koju kolm kolmandat kohta koroporatiivkommunikatsiooni, 0-eelarvega projektide ja rahvusvahelise kommunikatsiooni kategoorias.

Meta Advisory auhinnati Eesti edukama agentuurina kolmanda koha väärilisteks nii 0-eelarvega projektide kui ka rahvusvahelise kommunikatsiooni kategoorias. Tunnustuse tõid värbamisrakenduse MeetFrank edukas lansseerimine (projektijuht Ann Hiiemaa) ja orienteerumise maailmameistrivõistluste rahvusvaheline teavitustöö (projektijuht Jonatan Karjus).

Hamburg & Partnerid tuli kõrgelt hinnatavale kolmandale kohale korporatiivkommunikatsiooni valdkonnas tööga „Kuidas saada seitsme kuuga kõige mainekamaks ettevõtteks? Statoilist sai Circle K“. Projekti esitles konkursil Hannes Hamburg.
Fotol Ann Hiiemaa Aleksandra Moorast Hannes Hamburg ja Jonatan Karjus
Fotol (vasakult): Ann Hiiemaa (Meta Advisory), Aleksandra Moorast (Corpore), Hannes Hamburg (Hamburg & Partnerid) ja Jonatan Karjus (Meta Advisory).

Konkursile esitati sel aastal kõigist Balti riikidest rekordilised 160 tööd. Rahvusvahelises žüriis olid esindatud võrdselt Eesti, Läti ja Leedu esindajad. Eestist osales žüriis Aive Hiiepuu (PR Concept), Aleksandra Moorast (Corpore), Aune Past (Past ja Partnerid) ja Peeter Tali (NATO Strateegilise Kommunikatsiooni Kompetentsikeskus).

Mi:t&Links Baltic Communications Awards (www.miitandlinks.com) on iga-aastane rahvusvaheline kommunikatsiooniauhindade konkurss, mille eesmärk on anda elukutselistele kommunikatsioonisektori töötajatele võimalus jagada oma parimaid praktikaid ning auhinnata parimaid projekte ja kampaaniaid. Konkurssi “Baltic Communication Awards 2018″ korraldasid Läti Suhtekorraldusfirmade Liit koos kommunikatsiooniagentuuridega Komunikācijas Aģentūra/Edelman Affiliate ja Public ID Group.