EPRA 28. novembril Riias

Kohtume kolmapäeval, 28. novembril kell 12.00 Läti Rahvusraamatukogus LV 100 ruumides.

EPRA algatusel saavad Riias kokku Eesti, Läti ja Leedu erialaliidud – esimest korda ühise laua taga. Iga riik teeb ülevaate oma PR-turust ning jätame ruumi ka aruteludeks. Nädalavahetusel kõrgpunkti saavutanud Läti 100 juubelipidustuste korraldustiim räägib oma ürituste programmist ja kommunikatsioonitegevustest. Päeva lõpetab kohtumine IKEA kommunikatsiooni ja turundustiimiga, kes hea meelega on nõus vastama meie küsimustele.

Ajakava:
12:15–13:45 Eesti, Läti ja Leedu erialaliitude kohtumine
13.45–14:15 Lõuna
14:15–15.15 Kohtumine LV 100 tiimiga
15.15–16.45 Kohtumine IKEA kommunikatsiooni- ja turundustiimiga

Osavõtt on kõigile tasuta, sõidukulud ja transpordi korraldab iga tulija ise. Lõunat sööme Läti rahvusraamatukogu kohvikus.

Registreerimine: krista@epra.ee

EPRA ehk Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (endise nimega Eesti Suhtekorraldajate Liit) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis kommunikatsioonivaldkonnas töötavaid inimesi. EPRAsse kuulub üle 100 kommunikatsioonivaldkonnas töötava inimese avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest ning kommunikatsioonifirmadest. Liit korraldab kommunikatsioonieriala sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. EPRA on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Vabaühenduste Liidu liige.