Täna selguvad KOMMUNIKATSIOONITEGU 2020 võitjad

Täna selguvad 21. korda Eesti kommunikatsioonivaldkonna praktikute auhinnakonkursi KOMMUNIKATSIOONITEGU võitjad. Laureaadid kuulutatakse välja avaliku, era, kolmanda sektori, sisekommunikatsiooni ja keskkonnateadlikkuse kommunikatsiooni valdkonnas, samuti selgub võistluse Grand Prix.

KOMMUNIKATSIOONITEGU 2020 võitjate tunnustamine toimub täna, 10. juunil algusega kell 16.00 Hilton Tallinn Park hotelli (F. R. Kreutzwaldi 23) restorani katuseterrassil. Sellele järgneb koosviibimine.
Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu poolt korraldatava auhinnakonkursi eesmärk on selgitada välja eriala parimad projektid ja kampaaniad. Konkurss toimub igal aastal alates 2000. aastast. 

„Tahame tunnustada nii võidutööde tegijaid kui tellijaid ning pakkuda inspiratsiooni parimate praktikate kasutuselevõtuks laiemalt,“ ütles konkursi žürii esimees, EPRA president Margus Mets.

Tänase auhindade üleandmise ootuses ütles Margus Mets, et iga-aastane konkurss on hea vahekokkuvõtete tegemiseks ja indikaatoriks kuidas edasi: „2020. aastal ilmestas Eesti kommunikatsioonisektorit Covid-olukord ja muutunud tarbijakäitumine. Erasektoril tuli leida uusi lähenemisnurki, avalik sektor tegeles mastaapsete projektidega ning sisekommunikatsiooni valdkond elas üle taassünni ning viidi ellu säravaid projekte.”

KOMMUNIKATSIOONITEGU 2020 konkursi võitjad valis välja žürii koosseisus Margus Mets, Indrek Raudjalg, Aive Hiiepuu, Aune Past, Annela Laaneots, Krista Must, Kaja Sepp, Mari-Liis Kitter, Hando Sinisalu.

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis kommunikatsioonivaldkonnas töötavaid inimesi. Liitu kuuluvad kommunikatsioonivaldkonnas töötava inimese avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest ning kommunikatsioonifirmadest. Liit korraldab kommunikatsioonieriala sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. EPRA on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Vabaühenduste Liidu liige.

About the Author

You may also like these