EPRA üldkoosolek ja korraline juhatuse valimine

Hea EPRA liige!

EPRA üldkoosolek, mis tänavu tähendab ka korralisi juhatuse valimisi, toimub kolmapäeval 30. juunil 2021 kell 15.00-16.00 virtuaalkoosolekuna Teamsi keskkonnas – kliki osalemiseks lingile.

Ootame Sind koosolekul osalema ja kandideerima EPRA juhatusse (avalduse esitamise tähtaeg 27. juuni 2021).

Juhatuse liikmena saad anda oma panuse eriala arendamisse ehk kavandada ja teoks teha nii EPRA klubiüritusi ja külaskäike, korraldada suhtekorraldusteo ja EPRA aastaauhinna konkursse, panustada alates koostööst kommunikatsiooni eriala õpetavate üksustega Eesti ülikoolides kuni suhtlemiseni rahvusvaheliste erialaorganisatsioonidega naaberriikides ja Global Alliance’i kaudu ka kaugemal. EPRAl on täna liikmeid ligi 100, meililistide ja sotsiaalmeedia vahendusel on EPRAl üle 2000 kontakti.

Juhatusse saab kandideerida iga EPRA liige. Oma kandidatuuri ülesseadmiseks palun saada CV ja lühike motivatsioonikiri hiljemalt 27. juunil aadressile epra@epra.ee.

Uus juhatus valitakse ametisse EPRA üldkoosoleku poolt.

EPRA üldkoosolek 30. juunil 2021

Päevakord:

14.50 – 15.05. Osalejate registreerimine ja volituste kontroll

15.05 Üldkoosolek:

  • EPRA tegevuskokkuvõte
  • Majandusaasta aruande tutvustamine ja kinnitamine
  • Uude juhatusse kandideerijate tutvustamine
  • Uue juhatuse valimine
  • Muud küsimused

15.45 Hääletustulemuste tutvustamine ja üldkoosoleku lõpetamine

Üldkoosolekut juhib EPRA president Margus Mets

Üldkoosolekut viiakse läbi vastavalt EPRA põhikirjale.

Osalejate registreerimine ja volitused

Registreeri end üldkoosolekule – kliki lingile ja täida vorm

Kui sul pole võimalik osaleda, palun volita üldkoosolekul enda nimel hääletama mõni osalev EPRA liige. (Registreerunute nimed leiad siit.) Selleks laadi alla volituse vorm ja saada see digiallkirjastatuna meilile krista@epra.ee.

EPRA

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis kommunikatsiooni alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub ligi 100 kommunikatsioonijuhi ja spetsialisti avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest ja kommunikatsiooniettevõtetest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal Kommunikatsiooniteo konkursid ning välja antakse ka EPRA aastaauhinda. EPRA on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these