EPRA webinar: Kas Eesti kommunikatsioonikogukond saab riiki aidata?

Seoses koroonakriisi süvenemisega kasvab avaliku sektori kriisikommunikatsiooni roll ja maht. Riigi kriisikommunikatsiooni meeskond omandab kogemusi ja lihvib koostööd, kuid kindlasti ka väsib ja töö maht pidevalt kasvab. Seoses sellega korraldab EPRA kolmapäeval, 8. aprillil 2020 algusega kell 10.00 webinari, millel küsime riigi käest: kas, millega ja kuidas saaks Eesti kommunikatsioonikogukond riigile appi tulla?

Riigikantselei strateegilise kommunikatsiooni juht Hannes Krause annab ülevaate, kuidas on täna riigi kommunikatsioon korraldatud, millist lisaressurssi riik vajab vabatahtlike näol ja kuidas oma abi pakkuda. Samuti vastab Hannes Krause osalejate küsimustele.

Webinarist saab osa võtta kuni 100 osalejat. Palume osalejatel näidata oma täisnime ning lülitada kuulamise ajaks välja mikrofon. Webinari kestvuseks on planeeritud kuni 1 tund.

***

Täiendatud 8. aprillil 2020:

Hea kolleeg!

Täname kõiki, kes tänasest EPRA webinarist osa võtsid. Osalejate suur huvi on märk, et Eesti kommunikatsioonikogukond soovib kriisi lahendamises nõu ja jõuga kaasa lüüa.

Kõigil, kellel on soovi vabatahtlikuna aidata erinevates rollides Riigikantselei kommunikatsioonikeskust, palume ühendust võtta: Ave Eerma, +372 5620 2721, ave.eerma@riigikantselei.ee.

About the Author

You may also like these