EPRA klubirüritus 4. aprillil: rohepöörde kommunikatsiooni sisu ja korralduse tuleviku üle Eesti ja Euroopa tasandil

Kuigi sõda Ukrainas on varjutanud kõik muu, ei pääse Eesti ega Euroopa Liit ei lühemas ega pikemas perspektiivis vajadusest rohepööret edendada. Euroopa energiasõltuvus Venemaast ning sealsetele fossiilsetele kütustele kohalduvad rahvusvahelised sanktsioonid kiirustavad meid pigem takka.
Niisiis – kuidas rohepöörde reaalsuseks saab ja kuidas kommunikeerida seda inimestele, kel pakilisem mure oma igapäevase toimetuleku, lakke lennanud energiahindade ja kiiresti kasvava elukallidusega?  


Ootame sind esmaspäeval, 4. aprillil kell 16-17.30 Euroopa Komisjoni Eesti esinduse seminariruumi (Euroopa Liidu maja, Rävala pst 4, Elamuskeskuse sissepääs), et arutada rohepöörde kommunikatsiooni sisu ja korralduse tuleviku üle Eesti ja Euroopa tasandil.

Arutelu veavad Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Vivian Loonela, kes enne praegust tööd oli Euroopa Komisjoni roheleppe ametlik kõneisik; Riigikantselei rohepoliitika koordinaator Kristi Klaas ning Rohetiigri algatuse kommunikatsiooni konsulteeriv Agenda PRi partner Helin Vaher

Loomulikult oled oodatud kaasa rääkima ka sina! Registreeri palun oma osalemine:  https://forms.gle/1t1Yakopo4uKyNSN6

Kohtumiseni järgmisel esmaspäeval Euroopa majas!

EPRA juhatus

About the Author

You may also like these