Gregor Halffi avalik loeng PR-eriala tavadest ja trendidest maailmas

Oled oodatud rahvusvahelise erialavõrgustiku Global Alliance’i liidri Gregor Halffi avalikule loengule PR-eriala tavadest ja trendidest maailmas neljapäeval, 5. märtsil kell 15.30 Tallinna Ülikoolis Supernova kinosaalis (Nova maja, Narva mnt 27, N-406).

See on harukordne võimalus saada ülevaade maailma PR-turul toimuvast rahvusvahelise kogemusega kommunikatsioonijuhilt, laia haardega kommunikatsiooniteadlaselt ja rahvusvahelise erialaorganisatsiooni liidrilt Gregor Halffilt (pildil).

Loeng on inglise keeles ja kannab pealkirja “Is PR a globalized profession? Roots, standards and current professional trends”.

Ootame kommunikatsiooni ja turunduse alal töötavaid ja õppivaid inimesi.

Osavõtt on tasuta.

Registreeri ja osale!

Gregor Halff on Singapuri Majandusülikooli korporatiivse kommunikatsiooni dotsent ja PR eriala magistriprogrammide eestvedaja. Ta on õpetanud kommunikatsiooni neljal kontinendil ja avaldanud teadusartikleid tipptasemel erialaajakirjades. Enne akadeemilist karjääri juhtis ta reklaamiettevõtet Publicis ja käivitas maailma suurima reklaamiettevõtete võrgustiku Publicis Public Relations (täna: MSL Group). Gregor Halff kuulub rahvusvahelise erialaliidu Global Alliance for Public Relations and Communication Management juhatusse.

Loengut korraldavad Eesti Suhtekorraldajate Liit
, Tallinna Ülikooli Kommunikatsiooni Instituut ja 
Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakool.