Suhtekorralduse Auhind 2014 ootab osalema

Suhtekorralduse auhind 2014 logo

Eesti Suhtekorraldajate Liit kutsub era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioone esitama aasta edukamaid projekte ja kampaaniaid Suhtekorralduse Auhinna konkursile.

  • Pikendasime tähtaega 4. märtsini! Konkursitöid ootame e-posti aadressile epra@epra.ee.
  • 19. märtsil kell 15 kohtume ALTER Stuudios, kus konkursi parimad esitlevad oma töid.
  • 25. märtsil tunnustame võitjaid turundussündmuse Password 2015 suurel laval.

Tutvu konkursitingimustega ja osale!

Auhinnale ootame kandideerima töid era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioonidelt, kõigist suhtekorraldusvaldkondadest ning nii suurema kui ka väiksema mahuga kampaaniaid ja projekte, mis on ellu viidud ajavahemikus 2014. aasta algusest 2015. aasta veebruari lõpuni.

Konkursile esitatud tööd jagab žürii kategooriatesse pärast nende laekumist, et anda osalevatele projektidele ja kampaaniatele stardiks võrreldav lähtepunkt. Kategooriatesse jagamisel konsulteerib žürii konkursitööde esitajatega nende tööde sobivust auhinnakonkursi kategooriatesse.

Töid hindab žürii, kuhu kuuluvad Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Heikki Sal-Saller, Margus Mets, Krista Must, Kristel Abel, Tiiu Taur, Ingrid Mühling, Evelin Allas, Jüri Paltser ja Jekaterina Eilart.

Konkursist osavõtt on tasuta!

Suhtekorralduse Auhinna konkurss

Eesti Suhtekorraldajate Liit korraldab Suhtekorralduse Auhinna konkurssi alates 2000. aastast eesmärgiga selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

Eelmisel aastal kandideeris suhtekorralduse auhinnale 21 projekti ning auhinna pälvisid Kaitseministeeriumi ja Kaitseväe kampaania “Eesti esimene veteranipäev” (avaliku sektori kategooria), kommunikatsioonibüroo Hamburg & Partnerid kampaania “PR-toetus OlyBeti kaubamärgi lansseerimisele” (erasektori kategooria), SEB Panga vastutustundliku ettevõtluse teemaline omatöötajaprojekt “Sinu panus tulevikku!” (sisekommunikatsiooni kategooria), Lennusadama projekt “Titanicu rändnäituse Eesti ja Soome meediasse viimine” (kohaturunduse kategooria, kultuuri eripreemia), Eesti Maaülikooli kampaania “Transgeense kloonimistehnoloogia ja vasikas Juuni kommunikatsioon” (teaduskommunikatsiooni kategooria) ning Tallinna Ülikooli algatus “Ühe minuti loengud” (hariduse eripreemia).

Eesti Suhtekorraldajate Liit on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 90 suhtekorraldaja, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusettevõtetes.

About the Author

You may also like these