EPRA klubiüritus 13. oktoobril kell 17: Obama Eesti visiidi protokolliline ettevalmistus

Esmaspäeval, 13. oktoobril kell 17 on meil harukordne võimalus uurida otseallikatelt, kuidas kulgesid USA presidendi Barack Obama Eesti visiidi ettevalmistamistused ning millistest protokollireeglitest juhinduvad avaliku sektori suhtekorraldajad kõrgete riiklike külaliste vastuvõttude korraldamisel.

USA president Barack Obama külastas Eestit 3. septembril. Sama päeva Eesti Ekspressis ilmunud “Obama kutsus end Eestisse” loob ettekujutuse, kuidas ja millise kiirusega visiidi ette valmistamine toimus.

Oma tööst räägivad Välisministeeriumi riikliku protokolli osakonna nõunik Peeter Reštšinski ja pressiesindaja Mariann Sudakov.

Kohtume 13. oktoobril kell 17 Välisministeeriumis. Palun võtke kaasa dokument ja registreeruge eelnevalt.

Registreerumine kuni 13. oktoobrini kella 12-ni meiliaadressil krista@epra.ee. Registreerumisel palun teatage oma nimi ja dokumendinumber.

Osavõtt on EPRA liikmetele tasuta, kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: EE842200221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastame arve!

About the Author

You may also like these