EPRA klubiüritus tervishoiukommunikatsioonist ja turundamisest

Ootame Sind teisipäeval, 21. aprillil kell 14 EPRAga külla Ida-Tallinna Keskhaiglasse (Ravi 18, halduse maja 2. korruse saal), kus kolleegid Inge Suder ja Kadri Penjam ning dr Ferenc Szirko ja õendusjuht Anžela Kaminskas räägivad viimasel ajal tähelepanuväärse professionaalse arenguhüppe teinud tervishoiuvaldkonna kommunikatsioonist ja turundamisest.

Juttu tuleb:

  • Tervishoiuasutuse sise- ja väliskommunikatsioonist ning turundusosakonna funktsioonist Ida-Tallinna Keskhaiglas – kõneleb turundusosakonna juhataja Inge Suder.
  • Ida-Tallinna Keskhaigla suurematest ja tähelepanuväärsematest tegevustest ja sündmustest, ajalehest ITK Sõnumid ning meediaga suhtlemisest – kõigist neist teemadest räägib kommunikatsioonispetsialist Kadri Penjam.
  • Kohtumise eksklusiivne külaline on meediaga suhtlemisel kogenud arst Ferenc Szirko, kes selgitab oma nägemust kommunikatsioonist ja meediaga suhtlemise vajadusest. Milline on dr Szirko hinnangul naistekliiniku kuvand meedias, kuidas ta selle kuvandi kujunemisele ise kaasa aitab, millised teemad ja küsimused ajakirjanikke enim huvitavad, millistel teemadel ise ajakirjanikke küsimusi esitama suunab ning kui palju peab ta meediaga suheldes arvestama arstieetikaga?
  • Külaskäigu eksklusiivset teemat ITK südamenädalat tutvustab koolitajana ja meediaga suhtlemisel kogenud II kardioloogiaosakonna õendusjuht Anžela Kaminskas. 20.-26. aprillil tähistatakse Ida-Tallinna Keskhaiglas südamenädalat ning selle raames toimuvad mitmed loengud-mõõtmised nii elanikele kui ka töötajatele.

Kõik huvilised on väga oodatud!

Registreeri end EPRA klubiüritusele: krista@epra.ee.

Kuidas kohale tulla ja kuhu parkida – vaata kaarti (haldusmaja on kaardil tähistatud H-tähega.

Osavõtt EPRA liikmetele tasuta, kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: EE842200221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastame arve!