EPRA üldkoosolek 19. mail

Meie liikmete arv on lähenemas sajale, sõprade ring on aga veelgi suurem – koguni üle tuhande. EPRA klubiüritused on lõppeval hooajal leidnud veelgi parema formaadi, EPRA esindajad kujundavad oma sõnavõttudega meedias üha paremini meie eriala mainet ning suhtekorralduse auhinna ja aasta suhtekorraldaja konkurssidest saanud Eesti kommunikatsiooni eriala olulisimad sündmused. Lisaks teeb EPRA head koostööd kommunikatsiooniajakirjaga Kaja ning järjest rohkem ka rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance’i ja teiste erialaliitudega nii Eestist kui ka lähiriikidest. Teha on aga veel küllaga!

Anna ka Sina panus EPRA arengusse ja argipäeva? Kandideeri uude juhatusse! 

EPRA juhatusse kandideerimiseks saada oma motivatsioonikiri aadressile epra@epra.ee hiljemalt 18. mail 2015.

Võimalus EPRA juhatusse kandideerida on igal liikmel.

Vastavalt põhikirjale on EPRA juhatus ametis kaks aastat ning seejärel valib EPRA kõrgeim otsustusorgan üldkoosolek (kus igal EPRA liikmel on üks hääl) ametisse uue juhatuse.

Hea liige, oled oodatud osa võtma EPRA üldkoosolekust teisipäeval, 19. mail 2015 kell 16.30–18.30 Alter Stuudios (Tartu mnt 43/ Kreutzwaldi 24 sisehoov). 

Päevakord: 

  • Tegevuskokkuvõte tänaselt juhatuselt
  • Uude juhatusse kandideerijate tutvustamine
  • Uue juhatuse valimine

Teata üldkoosolekul osalemisest e-posti aadressile krista@epra.ee.

Kui sul pole võimalik osaleda, palun volita üldkoosolekul enda nimel hääletama mõni teine EPRA liige. Digiallkirjastatud volitus saada palun meiliaadressile krista@epra.ee.

About the Author

You may also like these