EPRA presidendina jätkab Aive Hiiepuu

Pärast suvepuhkusi algab Eesti Suhtekorraldajate Liidu 20. tegevushooaeg. Suhtekorralduse auhinna konkursiside ning aasta suhtekorraldaja valimisega laiematki tuntust saavutanud erialaliit jätkab kõiki oma põhitegevusi ka uuel hooajal. Samal ajal pöörab liit rohkem tähelepanu suhtlusele liikmetega ning suhtekorralduse eriala esindamisele Eestis kui ka rahvusvahelistes erialavõrgustikes.

Lõppevale hooajale pani punkti EPRA üldkoosolek, kus liidule valiti uus kuueliikmeline juhatus. Juhatus valis presidendiks Aive Hiiepuu.

Aive Hiiepuu on juhatuses tegev olnud alates 2006. aastast ning viimased kolm ametiaega EPRA presidendi ametit pidanud. “Vaadates tagasi senisele tegevusele tuleb öelda, et 20 aastaga on segasevõitu nišiärist kasvanud ca 1000 töötaja ja 12 miljoni euro suuruse käibega teenindussektor, mille huvide esindamine on nõudlik ja töömahukas. Olen valmis panustama oma igapäevatöö kõrvalt jätkuvalt EPRA arengusse, sest eriala areng on mulle oluline,“ ütles Aive Hiiepuu.

Aive Hiiepuu kuulub lisaks veel Tallinna Ülikooli Kommunikatsiooni Instituudi ja SOS Lastekülade Eesti Ühingu nõukogudesse. Tema juhitav ettevõte PR Concept valiti möödunud aastal reklaamifestivalil “Kuldmuna” aasta parimaks suhtekorraldusagentuuriks.

EPRA juhatusse kuuluvad järgmised kaks aastat president Aive Hiiepuu (PR Concept) ning juhatuse liikmed Aleksandra Moorast (Corpore), Aune Past (Past  & Partnerid), Margus Mets (KPMS), Taavi Linnamäe (Cloud Media) ja Krista Must (In Nomine).

EPRA ehk Eesti Suhtekorraldajate Liit  on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub ligi 90 suhtekorraldajat nii avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these