Kohtumine briti suhtekorraldaja ja endise ajakirjaniku Stuart Higginsiga

Ootame Sind uue hooaja esimesele EPRA klubiüritusele teisipäeval, 15. septembril kell 15 Wabaduse kohviku 2. korruse saalis. Meile tuleb külla kogenud briti suhtekorraldaja ja populaarse ajalehe The Suni endine toimetaja Stuart Higgins.

Stuart Higgins sisenes meediaärisse 1979. aastal ning pälvis oma ajakirjaniku karjääri tipus 1994. aastal The Scoop of the Year auhinna eksklusiivsete lugude eest, mis panid kuninganna Elizabeth II nõudma Charlesi ja Diana lahutust.

Aastal 1998 rajas ta oma PR-ettevõtte ning ta on spetsialiseerunud kuulsuste, brändide, aga ka riikide kriisikommunikatsioonile ja maineparandusele. Tema kliendid on mitmed spordikuulsused ning teiste hulgas on ta on töötanud Kate Mossi, Mick Jaggeri, Oscar Pistoriuse ja teiste nimekate inimestega, kes on vajanud kõrgetasemelist mainekujundust nii oma elu säravamatel kui ka pingelisematel hetkedel. Ta on andnnud strateegilist nõu ja aidanud mainet parandada mitmete Aafrika, Hiina ja Kesk-Ida riikidel.

Ootame sind EPRA 20. hooaja avaüritusele!

Rahvusvahelise külalise tõttu on ürituse töökeel inglise keel.

Registreeri end: krista@epra.ee

Osavõtt EPRA liikmetele tasuta, kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: EE842200221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastame arve.

About the Author

You may also like these