Aasta suhtekorraldajaks saab filmi “Mandariinid” meeskond

Esmaspäeval, 7. detsembril kell 15.00–16.00 Artise kino väikeses saalis annab Eesti Suhtekorraldajate Liit Aasta Suhtekorraldaja 2015 tiitli üle filmi “Mandariinid” meeskonnale.

Pool tundi enne ürituse algust pakume kohvi, suupisteid ja mandariine Artise kohvikus.

Aasta Suhtekorraldaja 2015 tiitli võtab vastu ja peab kõne filmi “Mandariinid” produtsent Ivo Felt koos meeskonnaga. Tatiana Detlofson, “Mandariinide” Oscari-kampaania juht USAs, jagab kuulajatega oma mõtteid video vahendusel tervituse vormis.

“EPRA tunnustab Aasta Suhtekorraldaja 2015 tiitliga Mandariinide meeskonda professionaalse ja oskusliku turunduse ja PR-töö eest. Häid filme on tehtud enne ja tehakse edaspidigi, kuid Mandariinide puhul paistis silma eesmärgipärane heal tasemel PR-töö, mis tõi esile selle filmi tugevad küljed ning päädis sellega, et Eesti film jõudis esmakordselt Oscari galale”, ütles Eesti Suhtekorraldajate Liidu president ja žürii liige Aive Hiiepuu.

Eesti Suhtekorraldajate Liit tunnustab aasta suhtekorraldaja tiitliga inimesi, kelle kommunikatsioonitegevus on avaldanud aasta jooksul kõige laialdasemat mõju Eestis.

Varasemalt on aasta suhtekorraldaja tiitli pälvinud:

Eesti e-residendi käivitajad, kes tõid Eesti innovatsioonikuvandi välja tardunud olukorrast ja pani välisriigid Eestist positiivselt ja innovatsioonivõtmes rääkima;

NO99 loominguline kollektiiv oskuse eest selgelt ja arusaadavalt tõlgendada inimestele poliitikas ja ühiskonnas toimuvat;

Aktiivne kodanik, kelle järjest parem suutlikkus oma häält kuuldavale tuua enim mõjutas mööduva aasta avalikku diskussiooni;

Urmas Paet Eesti välismaal hätta sattunud Eesti kodanike tagasitoomise eest kodumaale ning selle kommunikeerimise eest Eesti elanikkonnale kogu protsessi vältel,

Ingvar Bärenklau Eesti euroteavituse projekti vedamise eest.

Aasta Suhtekorraldajat 2015 valis žürii koosseisus Aive Hiiepuu, Annela Laaneots, Margus Mets, Taavi Linnamäe, Aleksandra Moorast, Krista Must. Ettepanekuid aasta suhtekorraldaja tiitlile esitasid Eesti Suhtekorraldajate Liidu liikmed.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub ligi 90 suhtekorraldajat nii avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

 

 

 

About the Author

You may also like these