Seminar “Auhinna võitmiseks vajalikud esitlemisoskused”

2016. aastat alustame praktilise seminariga, mis mõeldud just neile, kes lähiajal erialastel auhinnakonkurssidel osaleda plaanivad. Head nõu võivad siit leida ka kõik need, kes soovivad rohkem teada, kuidas oma hästitehtud tööd suurepäraselt esitleda.

Jaanuaris kuulutatakse välja meile lähim rahvusvaheline PR-auhinna konkurss Baltic PR Awards, veebruaris ootame osalema Suhtekorralduse Auhinna konkursile ja Kuldmunale. Kõigi nende konkursside võitjad selguvad märtsis. Hetkel on just paras aeg hakata konkurssideks valmistuma.

Ootame sind seminarile “Auhinna võitmiseks vajalikud esitlemisoskused” neljapäeval, 14. jaanuaril kell 14.00–16.00 Tallinna Ülikooli Riho Pätsi auditooriumis (Uus-Sadama 5, Mare maja, auditoorium M-213).

Soovitusi jagavad kolme lähima auhinnakonkursi peakorraldajad:

  • Suhtekorralduse Auhind – tutvustab konkursi korraldaja Eesti Suhtekorraldajate Liidu president Aive Hiiepuu
  • Kuldmuna – tutvustab konkursi korraldaja Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu tegevjuht Lola Tehver
  • Baltic PR Awards – tutvustab konkursi korraldaja Läti Suhtekorraldusettevõtete Liidu tegevjuht Sandra Krisberga ja konkursi peakorraldaja Antra Bork Rzecicka

Väärtuslikke kogemusi jagavad :

  • Kuidas võita konkursil auhindu nõu annab mitmete Baltic PR Awards auhindade võitja ja Läti Suhtekorraldusettevõte Liidu juht Ieva Stūre
  • Lühikese videoesitluse formaadi kasutamisest ja selle eelistest räägib Eesti Rahvusringhäälingu turundusjuht Kristel Maran

Üritust korraldavad Eesti Suhtekorraldajate Liit, Läti Suhtekorraldusettevõtete Liit ja Tallinna Ülikool.

Registreeri end: krista@epra.ee

Osavõtt on tasuta EPRA ja ESTLi liikmetele, eelmiste aastate Suhtekorralduse Auhinna konkursi võitjatele ning Tallinna Ülikooli tudengitele. Kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: EE842200221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastame arve.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub ligi 90 suhtekorraldajat nii avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these