23. novembril EPRA külas NATO Küberkaitsekoostöö Keskuses

Kolmapäeval, 23. novembril kell 15.00 läheb EPRA külla Tallinnas asuvasse NATO Küberkaitsekoostöö Keskusesse. See on harvaesinev võimalus tutvuda kommunikatsiooniga keskuses, kus muu hulgas peab töö ära mahtuma 20 riigi ja NATO raamistikku.NATO Küberkaitsekoostöö Keskus on NATO poolt akrediteeritud rahvusvaheline oivakeskus, mõttekoda ja väljaõppeasutus. 2008. aastal loodud keskus on kasvanud oluliseks küberkaitse valdkonna teadmiste allikaks nii NATO kui ka liikmesriikide jaoks.

Osalejate registreerimine kuni 18. novembrini kell 16. Registreerimiseks palun saada enda kohta järgmised andmed (e-posti aadressile krista@epra.ee):

  • Eesnimi, perenimi (nagu see on isikut tõendaval dokumendil)
  • Kodakondsus
  • Isikukood
  • Organisatsioon

NATO Küberkaitsekoostöö Keskus asub aadressil Filtri tee 12. Sissepääs staabi- ja sidepataljoni värava kaudu, kogunemine enne ürituse algust kell 14.45-15.00, kindlasti ära jää hiljaks!  Tegemist on turvaalaga, kuhu telefonide ja muu elektroonika kaasa võtmine ei ole lubatud ning ka pildistamine ja piltide avaldamine tuleb keskusega üle kooskõlastada.

Osavõtt EPRA liikmetele, kohtade olemasolul ja tavapärase osavõtutasu eest ka mitteliikmetele. Loe lähemalt liikmeksastumise kohta siit.Kohtumiseni

EPRA juhatus

About the Author

You may also like these