Baltikumi kommunikatsioonikonkurss ootab osalema

Kommunikatsioonikonkurss “Mi:t&links. Baltic Communication Awards 2017” ootab osalema! 2016. aasta parimaid töid saavad konkursile esitada kõik Baltikumi regiooni PR-agentuurid ja organisatsioonide kommunikatsiooniosakonnad. Tähtaeg on 31. jaanuar 2017.

“Elukutselised kommunikatsiooniinimesed seisavad iga päev silmitsi uute väljakutsetega – arenevad tehnoloogiad, küberrünnakud ja nn trollid, kes püüavad mõjutada ühiskonna vaateid. Nii ei saa loorberitele puhkama jääda, pidevalt tuleb leida uusi ja tõhusaid lahendusi. Seesugused konkursid pakuvad hea võimaluse analüüsimiseks ja hindamiseks, mida on kommunikatsioonimaailmas korda saadetud, järelduste tegemiseks, kogemuste saamiseks ja uute ideede väljatöötamiseks,” ütleb Läti Suhtekorraldusfirmade Liidu tegevjuht Sandra Krisberga.

Konkursile saab esitada projekte kõigis 13 varasemas kategoorias, sealhulgas korporatiivne kommunikatsioon, kriisikommunikatsioon, CSR, tarbijasuhted, avalikud suhted, sponsoreerimine, sisekommunikatsioon, eelarveta projektid. Uus on integreeritud kommunikatsiooni kategooria – sinna sobivad projektid ja kampaaniad, kus organisatsiooni või kommunikatsioonieesmärkide saavutamiseks kasutatakse erinevaid kanaleid, tööriistu ja sõnumeid.

Konkursile esitatud projektid peavad olema läbi viidud 1. jaanuarist 31. detsembrini 2016, projektide esitamise tähtaeg on 31. jaanuar 2017. Erandiks on kriisikommunikatsioonikategooria, kuhu saab esitada projekte, mis on läbi viidud perioodil 1. jaanuarist 2012 kuni 31. detsembrini 2016.

Konkursiprojekte hindab pädev kommunikatsiooni- ja teistes asjakohastes sektorites töötavatest professionaalidest koosnev rahvusvaheline žürii. Konkursi korraldajad kuulutavad võitjakandidaatide hulka valitud projektid välja 2. märtsil, auhinnatseremoonia leiab aset 3. märtsil.

2016. aastal esitati konkursile 119 projekti, see on praegu suurim hulk ning ületas varasema aasta 20%. Projekte esitasid erinevad Läti, Leedu ja Eesti agentuurid ja ettevõtted.

Konkursi lisainfo ja kandideerimisvormi leiate konkursi ametlikult veebilehelt.

“Mi:t&Links. Baltic Communications Awards” on iga-aastane rahvusvaheline kommunikatsiooniauhindade konkurss, mille eesmärk on anda elukutselistele kommunikatsioonisektori töötajatele võimalus jagada oma parimaid praktikaid ning auhinnata parimaid projekte ja kampaaniaid. Konkursi “Baltic Communication Awards 2017” korraldajad on Läti Suhtekorraldusfirmade Liit ja kommunikatsiooniagentuurid Edelman Affiliate ja Public ID Group.

Osalejate registreerimisega tegelevad Läti Elukutseliste Suhtekorraldajate Liit, Eesti Suhtekorraldajate Liit, Leedu Suhtekorraldusspetsialistide Liit ja Poola Suhtekorraldusfirmade Liit.

Lisainfo:
Edgars Vilcans
“Mi:t&links. Baltic Communication Awards 2017” projektijuht
Tel: +371 2633 2223
edgars@miitandlinks.com
www.miitandlinks.com

About the Author

You may also like these