Esita kandidaat Aasta Suhtekorraldaja 2016 konkursile

Eesti Suhtekorraldajate Liit kuulutab välja AASTA SUHTEKORRALDAJA 2016 valimise, et tunnustada inimest või organisatsiooni, kelle suhtekorralduse alasel tegevusel on sel aastal Eestis kõige laialdasem mõju.

“Julgustan kõiki kommunikatsiooni valdkonnas töötavaid kolleege 2016. aastat kokku võttes märkama inimesi, kelle professionaalne töö või ühiskondlik tegevus on olnud silmapaistev ja mõju märgatav,” ütles EPRA president Aive Hiiepuu.

Vabas vormis ettepanekud aasta suhtekorraldaja nimetamiseks ootame kuni 8. detsembrini e-posti aadressile epra@epra.ee.

Tänavu valime aasta suhtekorraldajat seitsmendat korda, varasemalt on tunnustuse pälvinud:

  • Aasta suhtekorraldaja 2015 – Filmi “Mandariinid” meeskond eesmärgipärase heal tasemel PR-töö eest, mis tõi esile filmi tugevad küljed ning päädis sellega, et Eesti film jõudis esmakordselt Oscari galale.
  • Aasta suhtekorraldaja 2014 – Eesti e-residendi käivitajad, kes tõid Eesti innovatsioonikuvandi välja tardunud olukorrast ja pani välisriigid Eestist positiivselt ja innovatsioonivõtmes rääkima.
  • Aasta suhtekorraldaja 2013 – NO99 loominguline kollektiiv oskuse eest selgelt ja arusaadavalt tõlgendada inimestele poliitikas ja ühiskonnas toimuvat.
  • Aasta suhtekorraldaja 2012 – Aktiivne kodanik, kelle järjest parem suutlikkus oma häält kuuldavale tuua enim mõjutas mööduva aasta avalikku diskussiooni.
  • Aasta suhtekorraldaja 2011 – Urmas Paet Eesti välismaal hätta sattunud Eesti kodanike tagasitoomise eest kodumaale ning selle kommunikeerimise eest Eesti elanikkonnale kogu protsessi vältel.
  • Aasta suhtekorraldaja 2010 – Ingvar Bärenklau Eesti euroteavituse projekti vedamise eest.

About the Author

You may also like these