Alates tänasest saab esitada kandidaate Suhtekorralduse Auhinna konkursile

Suhtekorralduse Auhind 2016 konkurss on avatud ning ootab kandideerijaid kuni 6. veebruarini 2017. Konkursi finalistide esitlus toimub 22. veebruaril ning võitjad kuulutatakse välja Kuldmuna auhinnagalal 17. märtsil.

Suhtekorralduse Auhind on Eesti kommunikatsioonivaldkonna iga-aastane mõõduvõtmine, kus omavahel võistlevad aasta parimad PR-projektid ja kampaaniad. Seekord selgitab konkurss välja 2016. aasta parimad tööd era, avaliku, kolmanda sektori ning sisekommunikatsiooni kategoorias.

Konkursi finalistide esitlus on viimastel aastatel kujunenud Eesti kommunikatsioonipraktikute üheks kõige jälgitavamaks sündmuseks ning auhinnatud projektidest saanud kommunikatsioonivaldkonna järgmise aasta trendiloojad.

Konkursile esitatud tööde puhul hinnatakse nende eemärgipärast tulemuslikkust, leidlikkust, lahenduse uudsust Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavus suhtekorralduse headele tavadele.

Töid hindab žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatus ja konkursi eelmise aasta võitjad: Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Margus Mets, Krista Must, Taavi Linnamäe, Annela Laaneots, Karin Volmer, Taavi Karotamm ja Janek Mäggi.

Eesti Suhtekorraldajate Liit korraldab Suhtekorralduse Auhinna konkurssi alates 2000. aastast eesmärgiga selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

2015. aasta Suhtekorralduse Auhinna konkursile laekus 22 tööd. Võitsid Maaeluministeeriumi projekt “Esimene üle-eestiline avatud talude päev”, Eesti Kaitseväe ja Eesti vabariigi ajaloo suurima sõjalise õppuse Siil 2015 mainekampaania, Setu Kultuuri Fondi projekt  “Soome-ugri kultuuripealinn 2015, Setomaa, Obinitsa“, Vähiravifondi “Kingitud elu” PR-tegevuste eest 2015. aastal, Net Group projekti eest “IT-pealinnas oled sa õnnelik: meie-aasta” ning Corpore teostatud “Tallinnas Tivoli elurajooni ehitusplatsil muinasaegsete laevarakkide väljakaevamise kommunikatsiooniprojekt”.

Loe lähemalt konkursi ja konkursitingimuste kohta

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub üle 90 suhtekorraldaja nii avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundus-organisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these