EPRA klubi: sotsiaalmeediast ja kriisikommunikatsioonist

Ootame sind neljapäeval, 19. jaanuaril kell 16.00 Okupatsioonide Muusemi konverentsisaali (Toompea 8), kus erialaselt ja sisukalt räägib sotsiaalmeediast ja kriisikommunikatsioonist Valitsuse kommunikatsioonibüroo nõunik ja EPRA liige Päivi Tampere.

Möödunud aasta lõpus kaitses Päivi Tampere Tallinna Ülikoolis doktoritööd, kus ta uuris organisatsioonide ja huvigruppide suhteid sotsiaalmeedias ning nende suhete arenguid kriiside ajal. Tema doktoritöö näitas, et sotsiaalmeedias kujuneb kriisi kestel viis erinevat osalusprofiili: informatsiooni jagajad, küsijad või muretsejad, skeptikud, vandenõuteoreetikud ning kaitsjad. Lisaks selgus, et sotsiaalmeedias toimuv dialoog ei vii konsensuse või ühise arusaamani kriisist, vaid sotsiaalmeedia kanalid pakuvad areeni massilisele isekommunikatsioonile.

Okupatsioonide Muuseumisse tulles tasub ära vaadata ka sealsed väljapanekud. Päev varem avatakse näitus “Kuidas Narva Eestiga jäi”, mis on pühendatud 1993. aasta Narva autonoomiareferendumile. Kinosaali näitus “Keelatud mängud” jutustab 1970ndate Nõukogude Eesti rokkmuusikast, mille lahutamatuks osaks oli “vineerist välja saetud kitarr”, poolsalajased kontserdid, julgeolekuorganite teravdatud tähelepanu, esinemiskeelud, pealesunnitud nimevahetused.

Lisainfo ja osalejate registreerimine: krista@epra.ee

EPRA korraldab oma liikmetele regulaarselt erialaselt harivaid üritusi ja seminare ja jagab infot. EPRA üritustele on teretulnud ka kõik teised kommunikatsiooniteemadest huvitatud huvilised. Mitteliikmetele on osavõtutasu 10 eurot. Loe lähemalt EPRA liikmeks astumise kohta siit.

About the Author

You may also like these