Suhtekorralduse Auhind 2016 parimad töid esitletakse 22. veebruaril

Suhtekorralduse Auhind 2016 parimaid töid esitlevad autorid kolmapäeval, 22. veebruaril algusega kell 16.00 Nordic Hotel Forumi Capella saalis (Viru väljak 3, Tallinn).  

Suhtekorralduse auhinna konkurss on Eesti kommunikatsioonisektori iga-aastane mõõduvõtmine, kus omavahel võistlevad aasta parimad PR-projektid ja kampaaniad. Konkurss on viimastel aastatel kujunenud Eesti kommunikatsioonipraktikute üheks kõige jälgitavamaks sündmuseks ning auhinnatud projektidest saanud valdkonna järgmise aasta trendiloojad.

Suhtekorralduse Auhind 2016 konkursile laekus 19 tööd erasektori ning avaliku ja kolmanda sektori organisatsioonidelt. Kõik esitatud tööd olid tugevad ja professionaalselt tehtud.

Konkursi lõppvõistlusele valis žürii välja 8 kõige parimat kommunikatsiooniprojekti ja -kampaaniat. Eranditult kõigi puhul on nähtav leidlikkus, lahenduse uudsus Eestis, eesmärgipärane tulemuslikkus, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavus suhtekorralduse headele tavadele.

Suhtekorralduse Auhind 2016 parimaid töid esitlevad nende autorid 22. veebruaril kell 16 Tallinnas Nordic Hotel Forumis saalitäiele kommunikatsiooniprofessionaalidele ja konkursi žüriile. Võitjad kuulutatakse välja 17. märtsil Kuldmuna auhinnagala suurelt lavalt.

Suhtekorralduse Auhind 2016 erasektori kategooria parimad:

  • Tallinki Megastari lansseerimine (Tallink)
  • Coffee People kui sotsiaalselt vastutustundliku kohviettevõtte kommunikatsioon läbi kohvi kasvatava indiaanihõimu tutvustamise (Corpore)
  • Kalevi kommivabriku Martsipanist loomaaed (Kalev)
  • Sprayprinter 2016 (Dalton)

Suhtekorralduse Auhind 2016 avaliku ja kolmanda sektori parimad:

  • Orienteerumise veteranide maailmameistrivõistlused 2016 (Verba)
  • Väätsa valla kampaania “Väärt paik nii suvel kui talvel” (Väätsa vald)
  • Trio To Rio 2016 (Dalton)
  • Peatänav (Cloud Media)

Loe tööde tutvustusi EPRA veebilehelt 

22. veebruaril kell 16 algavat esitlust on oodatud kuulama kõik kommunikatsioonivaldkonnas töötavad inimesed. Osalejate registreerimine: krista@epra.ee.

Suhtekorralduse auhinna konkurss toimub 2000. aastast eesmärgiga selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

Žürii hindab konkursil osalevate tööde puhul nende eesmärgipärast tulemuslikkust, leidlikkust, lahenduse uudsust Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavus suhtekorralduse headele tavadele.

2016. aastal hindab töid žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatus ja konkursi eelmise aasta võitjad: Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Margus Mets, Krista Must, Taavi Linnamäe, Annela Laaneots, Karin Volmer, Taavi Karotamm ja Janek Mäggi.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub üle 90 suhtekorraldaja avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these