Eesti Suhtekorraldajate Liit valis uue juhatuse

21. juunil valis Eesti Suhtekorraldajate Liit ametisse uue seitsmeliikmelise juhatuse koosseisus Aive Hiiepuu, Annela Laaneots, Lauri Linnamäe, Margus Mets, Aleksandra Moorast, Krista Must ja Aune Past.

Järgmiseks kaheks aastaks ametisse valitud Eesti Suhtekorraldajate Liidu juhatus plaanib panustada suhtekorralduse ja kommunikatsiooni valdkonna enesemääratlemisse ja kaasajastamisse. Eriala parimate praktikate levitamise eesmärgil jätkab liit oma liikmetele suunatud tegevusi ning auhinnakonkursside korraldamist, et tunnustada Eesti PR-valdkonna parimaid.

Eesti Suhtekorraldajate Liidu uus juhatus Aive Hiiepuu Aune Past Aleksandra Moorast Lauri Linnamäe Annela Laaneots Krista Must Margus Mets

 

Uus juhatus valiti ametisse Eesti Suhtekorraldajate Liidu üldkoosoleku poolt, mis kuulas ära ja kiitis heaks liidu viimase kahe aasta tegevused ja kinnitas 2016. aasta majandusaasta aruanne. Uue juhatuse volitused kehtivad kaks aastat.

Eesti Suhtekorraldajate Liit on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub üle 90 suhtekorraldaja avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest kui ka suhtekorraldusfirmadest. EPRA korraldab erialavaldkonna sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. Eriala parimate tunnustamiseks toimuvad EPRA eestvedamisel igal aastal suhtekorralduse auhinna konkursid ning aasta suhtekorraldaja valimised. EPRA esindaja kuulub kommunikatsiooniajakirja Kaja kolleegiumisse ning on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu liige.

About the Author

You may also like these